RÓLUNK

Küldetésünk, hogy ügyfeleink számára többet nyújtsunk, mint parkolás. A Care Park egy olyan nagyvállalat, amely technológiai újításaival forradalmasította a parkolás iparágát és már több mint 450 parkolóházat üzemeltet világszerte. Egyediségünket az is bizonyítja, hogy a parkolóházak üzemeltetésén kívül az anyavállalat, a Care Group egy több mint 40 parkolóházból álló ingatlan-portfóliót is magáénak tudhat, amelynek értéke meghaladja a 350 millió ausztrál dollárt.

BŐVEBBEN

PARKOLÓHÁZAK

A Care Park hét belvárosi parkolóház tulajdonosa, továbbá három bevásárlóközponthoz tartozó parkolót üzemeltet, illetve egy újonnan nyíló szálloda mélygarázsa is a portfólió részét képezi. Ezeket a helyi menedzsment és az üzemeltetési csapat irányítja.

BŐVEBBEN

SZOLGÁLTATÁSAINK

A Care Park különlegességéhez nélkülözhetetlen megemlíteni a különböző szolgáltatási részlegeinket, amelyeket a parkolási iparág követelményei alapján hoztunk létre.

BŐVEBBEN

Care Park a 2020-as év parkolási szervezete

A Care Park kiváló működésért és szolgáltatásainak minőségéért a 2020-as Parking Australia Awards-on elnyerte az Év Parkolási Szervezete premier díját.

BŐVEBBEN

Írjon nekünk...

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
" Remek hely. Ismerve a pesti parkolókat, kiemelkedően kulturált hely és még az árfekvése is normális. Csak ajánlani tudom a Care Park Parkolókat mindenkinek."

Géza
" A Care Park Parkolóban nem csak parkolni lehet, a parkolás ideje alatt autóját megtisztítják. Biztonságban van az autó és mindig kedvesen fogadnak."

Varga Szabolcs, Kristály Duó Kft .
" Közel van a fogászatunkhoz és remek megoldás a flottánknak, nagyon szívesen ajánljuk az ügyfeleknek is mert biztonságban tudhatják a gépjárművűket a Care Park Parkolóiban, és a személyzet is nagyon kedves. "

Sanoral fogászat

0-24h

+36 1 302 5366