Alig találni a belvárosban parkolóhelyet


Legkeresettebb belvárosi negyedekben már-már a mozgássérült helyek is szinte kivétel nélkül, de teljességgel foglaltak. Autósok a járdaszegéllyel teszik morcosra jelöltté a felniket. Gőzölgés, füstölgés, türelmetlenség, elfecsérelt drága idő, a vágyott és keresett parkolóhelyért. Ide-oda, már-már reményt vesztve, egyre inkább az óhajtott helyet kutatva, körbe-körbe körözve, meglepetésre Révész Sándor éneklésében szól a rádióban, a nagy sikerű sláger a Piramistól: "..nincs egy hely, nincs egy hely, nincs egy hely. nincs egy hely, ahova mehetnél.."

És valóban, nincs egy hely sehol! Sehol nincs az autósnak egy hely!? Egyesek bontásra már jócskán megérett múlt századi omladozó tűzfalak, romos épületek, házhely hűlt helyeire is bemerészkednek. Mintha nem számítana már a biztonság, a nagy értékű autók, trendiség!

Folyamatosan hömpölygő belvárosi forgalomban egyre nehezebben észlelhető, a szabad parkolóhelyet előjelző felhívás. Mindenki épp arra a parkolóhelyre szeretne leállni, ahova mindenki más is. Ennek eredménye a még inkább araszolgatás, a kiteljesedő csalódottság, miközben a rádió stúdiójában, mintha az autósok problémájára ráéreznének és maga a remény szólalna meg a hangszórókon, Csepregi Éva ajkából, a Neoton Família: Édentől keletre című dal, "..ha akarod, ide befogadunk. Fent tartjuk a helyedet, ha akarod, itt együtt vagyunk.."

És igen! Valóban! Nálunk, vagyis az EZ parkolóban megtalálod a helyed, megtalálhatod, és mi befogadunk, Fent tartjuk neked a helyet, ha te is úgy akarod, Itt lehetsz köztünk, ha akarod, itt mi hellyel kínálunk!

Keresgélned többé már nem kell! Felismersz minket! EZ parkoló helyet adunk neked, EZ veled lesz a Bajcsy Zsilinszkyn, EZ mindenhez közel, EZ Édentől keletre, Ez év, október elsején!vissza a hírekhez

Térképes parkolóház kereső

Keresse meg az Önnek megfelelő parkolóházat Budapest belvárosában térképes parkolóház keresőnk segítségével.

Parkolóház áttekintése

Nézze meg a parkolóház adatlapján, tájékozódjon a parkolóház árairól és a megközelíthetőségéről.

Parkoló bérletigénylés

Válassza ki parkoló bérleteink vagy parkoló napijegyeink közül az Önnek legszimpatikusabbat.

Online bérletrendelés

Rendelje meg 1 kattintással 2 perc alatt az Ön által kiválasztott parkolási bérletet vagy napijegyet.

Kupon ellenőrzése folyamatban...