EZ Édes nap - Gyermekklinikai adománygyűjtés


2015. február 9-én az Ez Park Zichy Parkolóház megrendezte a Tűzoltó utcai Gyermekklinika adománygyűjtését, aminek teljes bevételét átadja a beteg gyermekek kezeléséért felelős intézménynek.

2015. február 9 reggelén a Zichy Parkolóház dolgozói rendhagyó módon kezdték meg a reggeli rutinfeladataikat a parkolóban. Hatalmas molinót helyeztek ki a Zichy Jenő utcai bejárathoz, megterítették a kávéautomata melletti asztalokat és színes szórólapokat helyeztek ki rá, körülvéve finom süteményekkel, amik hosszas előkészületek után kerültek terítékre. A dolgozók mind izgatottan várták a beérkező ügyfeleket és vendégeket, akik figyelmét már nem kerülhette el a mindenhová kiplakátozott hír: Adománygyűjtés a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának.

Sokan ajánlottak fel jelképes összeget, hogy azzal is támogassák a rászoruló, beteg gyermekeket. Volt, aki többet tudott adni, de minden bevételnek nagyon örültek, mert jó szívvel ajánlották fel. Két nappal később ugyanezt a programot megvalósították az Akácfa utcai parkolóban is. Az adománygyűjtés kellemes légkörrel ruházta fel a parkolóház földszintjét, hiszen jó néhány szív dobbant meg egyszerre, amint köztudatba férkőzött a Klinika hadviselése a kis betegek érdekében.vissza a hírekhez

Térképes parkolóház kereső

Keresse meg az Önnek megfelelő parkolóházat Budapest belvárosában térképes parkolóház keresőnk segítségével.

Parkolóház áttekintése

Nézze meg a parkolóház adatlapján, tájékozódjon a parkolóház árairól és a megközelíthetőségéről.

Parkoló bérletigénylés

Válassza ki parkoló bérleteink vagy parkoló napijegyeink közül az Önnek legszimpatikusabbat.

Online bérletrendelés

Rendelje meg 1 kattintással 2 perc alatt az Ön által kiválasztott parkolási bérletet vagy napijegyet.

Kupon ellenőrzése folyamatban...