feltölthető parkolókártya

Megvalósítottunk önnek az elektronikus fizetést egy feltöltő kártya segítségével, mindezt úgy, hogy egyetlen feltöltő kártyával, egymást követően akár több Care Park Parkolóba, más belvárosi kerületekben, minden további díjfizetés nélkül a lehető legegyszerűbben tud parkolni!

Igényeljen Care Park Parkolóházi feltöltő kártyát! Feltöltős Chip-kártyával több Care Park Parkolóban parkolhat igen kedvező feltételekkel!
Ahogyan Ön közeledik a járművével a kijárathoz, a parkolás technikai rendszer érzékeli a feltöltő kártyát, és a sorompó önműködően felnyílik. Elég csak éppen annyi pénzösszeget a kártyára feltöltenie, amennyi a parkolási igényeihez és szokásaihoz szükséges.
Feltöltést, a parkolóházaink díjfizető automatáiban könnyedén elvégezheti. A feltöltő kártya egyik legnagyobb előnye, az előre feltöltött összeggel, több Care Park Parkolóházban kényelmesen parkolhat. A feltöltő kártyával nem kell minden egyes parkolás befejeztével a fizető automatáknál, sorban állnia, mindig csak, és éppen annyi pénzösszeg kerül a kártyáról levonásra, amennyi időt ténylegesen parkolt.

Feltöltő kártyával igénybe vehető parkolóházaink:
Care Park Opera Parkolóház
Care Park Székely Parkolóház
Care Park Holló Parkolóház
Care Park Akácfa Parkolóház

Igényelje meg a saját névre szóló Care Park Parkolóházi feltöltő kártáját, használja ki előnyösen a legnagyobb Care Park Parkolóházi lehetőségeket-